Over ons

natural stone

Bij BW Natuursteen staat kwaliteit, service en optimale coördinatie centraal.

Al sinds 1994 kan je op ons familiebedrijf rekenen voor hoogwaardig maatwerk in natuursteen, keramiek en composiet. We kenmerken ons door onze persoonlijke en vlotte service, hoge afwerkingsgraad en onze zin voor innovatie. Al van in het begin focussen we ons op eersteklas materialen, de nieuwste technieken en de beste machines. Hierdoor zetten we elk idee om tot een ontwerp van hoogstaande kwaliteit.

Ieder project, hoe groot of klein, is voor ons ervaren team een nieuwe uitdaging om onze expertise te bewijzen. Dankzij onze high-end CAD/CAM-systemen ontwikkelen we elke mogelijke vorm, volledig volgens wens. Als particulier, architect of interieurbedrijf vind je in ons een kwaliteitsvolle partner die stijl, gevoel en meesterschap combineren tot een uniek resultaat. Daarbij zorgen wij niet alleen voor het ontwerp van een concept, maar ook voor de verwerking en plaatsing van de materialen.

Wij koppelen jarenlange ervaring aan puur vakmanschap en passie.

Werkwijze

Natural stone for all

Opmeten

Onze specialisten komen ter plaatse opmeten en zoeken naar de best passende oplossing voor jouw project. Heb je een specifieke vraag? Geen probleem, we gaan op zoek naar het juiste materiaal en gaan ermee aan de slag. Al onze natuursteenproducten, keukenwerkbladen en douches worden door ons op maat gemaakt.

Eigen productie

Met de grootste nauwkeurigheid en zorgvuldigheid vervaardigen we jouw product in ons atelier. Dankzij onze jarenlange ervaring in hoogtechnologische, computergestuurde CNC-machines bieden we jou de hoogste kwaliteit.

Plaatsing

Onze twee plaatsingsploegen zijn voortdurend in de weer om jouw afgewerkt product met precisie te leveren en te installeren. Voor de uiteindelijke plaatsing contacteren we je op voorhand. Zo ben je steeds op de hoogte. 
Eigen productie
Carrara marmer
Keramiek
Design op maat
Kwalitatieve materialen